Jouw ideale job in of nabij Roeselare

Persoonlijke Begeleiding

Grondig onderzoek naar een juiste match

Een echt luisterend oor

Zoek je een leuke job in of nabij Roeselare die helemaal bij je past? Stap dan aan boord bij de piloten in Izegem of Drongen. Wij staan je op deskundige wijze bij gedurende het volledige sollicitatieproces. Onze persoonlijke en authentieke aanpak werkt het best voor ons. Tijdens een goed gesprek analyseren wij jouw cv en luisteren we naar wat jij echt wilt, zodat je snel je droomjob vindt.

Bekijk onze vacatures

 

 

De juiste job voor iedere werkzoekende in regio Roeselare

Of je pas net op zoek bent naar een job of juist al langer werkzoekend bent in de omgeving van Roeselare, ons uitzendkantoor helpt je graag de goede weg op. We zetten jouw wensen op een rijtje en zoeken hier passende vacatures bij. Zoek je een job in de bouwsector of zijn er vacatures in de logistiek in of nabij Roeselare die je aanspreken? Of heb je juist hele andere interesses? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid bij de piloten.

 

Kom naar ons kantoor

Wil je graag een parttime of fulltime job in Roeselare invullen en ben je benieuwd naar de vacatures die wij zoal aanbieden? Kom dan eens langs op kantoor in Drongen of Izegem. Een van onze piloten luistert dan naar jouw verhaal en gaat met jou op zoek naar de perfecte job. Je mag ook altijd bellen naar het telefoonnummer 0478929311 of een e-mail sturen naar veerle@depiloten.com.

Fout: Contact formulier niet gevonden.