Jobs in de bouwsector in regio Antwerpen

Persoonlijke Begeleiding

Grondig onderzoek naar een juiste match

Een echt luisterend oor

Ben je op zoek naar uitdagende jobs in de bouwsector in Antwerpen of omgeving? Stap dan aan boord bij de piloten in Izegem of Drongen. Wij helpen zowel arbeiders als bedienden aan een job en staan je bij gedurende het sollicitatieproces. Een persoonlijke en authentieke aanpak werkt het best voor ons.

Bekijk onze vacatures

 

Geschikte jobs in de bouwsector in de wijde omgeving van Antwerpen

De bouwsector is zeer divers. Gebouwen en infrastructuur staan centraal, en dan voornamelijk het ontwerpen, bouwen en onderhouden hiervan. Je schakelt ons in om je te helpen zoeken naar geschikte jobs in de bouwsector in en rondom Antwerpen. We luisteren naar wat jij wilt en gaan je geen andere richting uitduwen. Je vindt in onze databank verschillende vacatures in de bouw terug. Wil je hier dieper op ingaan of krijg je graag wat meer informatie over de inhoud van de vacature? Dan maak je het best een afspraak om langs te komen op ons uitzendkantoor.

 

Onze werkwijze

Ben je benieuwd naar onze werkwijze om je een keuze te laten maken tussen diverse jobs in de bouwsector in de omgeving van Antwerpen? Je komt bij ons langs op kantoor in Izegem of Drongen en ploft je in de zetel met een lekkere kop koffie of iets fris. Wat volgt is een eerlijk, persoonlijk en transparant gesprek. Wij nemen ruim de tijd om écht naar jouw verhaal te luisteren. Samen voelen we aan welke jobs, vacatures en werkomgeving het best bij jou passen. Voor je het weet heb je je droomjob te pakken.

 

Neem een vliegende start met ons

Wil je graag een vliegende start nemen samen met de piloten? Kun je niet wachten om een van onze jobs in de bouwsector in Antwerpen of omgeving in te vullen? Schakel dan snel onze hulp in. Vul het contactformulier in of benader ons door te bellen naar 0478929311. Voor meer informatie of vragen mag je ook altijd een e-mail sturen naar veerle@depiloten.com.

  Upload je cv (pdf, jpg of Word-bestand):

  Vrei sa te ajutam in cautarea unui job pentru tine ?

  "*" indicates required fields

  Completeaza datele de mai jos:

  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Bedankt voor uw bericht.

  Close Window

  Wil je dat we meezoeken naar een job voor jou?

  "*" indicates required fields

  Vul hier je gegevens in:

  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Bedankt voor uw bericht.

  Close Window