Parttime jobs in Oost-Vlaanderen

Persoonlijke Begeleiding

Grondig onderzoek naar een juiste match

Een echt luisterend oor

 

De piloten bieden jou een groot aanbod parttime jobs aan in Oost-Vlaanderen. De kans is dus groot dat er iets voor jou tussen zit. Ben je toevallig net op zoek naar een parttime job in Oost-Vlaanderen? Spring dan zeker eens binnen in ons interimbureau in Drongen of Izegem. Tijdens een goed gesprek analyseren wij jouw cv en luisteren we naar wat jij echt wilt zodat je snel je droomjob vindt.

 

Bekijk onze vacatures

 

Zoektocht naar parttime jobs in Oost-Vlaanderen

Ben jij net je zoektocht naar een job gestart? Of ben je tussen al die vacatures voor parttime jobs in Oost-Vlaanderen het spoor even bijster? Ons uitzendkantoor helpt je de goede weg op. Je vindt tussen al onze vacatures zeker een job waar je van gaat stralen. Wij proberen aan te voelen wie jij bent, wat jouw kwaliteiten zijn en luisteren naar jouw verhaal. Zo gaan we op zoek naar een job in jouw regio. Twijfel dus niet langer en spring eens binnen.

 

 

 

Jobhunt vanuit je luie zetel

Je bent natuurlijk steeds van harte welkom bij ons op kantoor, maar je kunt ook thuis je zoektocht naar een job verderzetten. Op onze website staan verschillende vacatures, zowel voor fulltime als parttime jobs in Oost-Vlaanderen. Je kan filteren op locatie en sector zodat enkel de vacatures die in jouw interesseveld liggen op je scherm verschijnen.

 

Contacteer ons voor jouw parttime job

Wil je graag weten welke parttime jobs in Oost-Vlaanderen wij je kunnen aanbieden? Kom dan eens langs op kantoor in Drongen nabij Gent. Een van onze piloten luistert dan naar jouw verhaal en gaat samen met jou op zoek naar de perfecte job. Je mag ook altijd bellen naar het nummer 0478929311 of een e-mail sturen naar veerle@depiloten.com.

    Upload je cv (pdf of Word-bestand):