Hartelijk uitzendkantoor in de buurt van Gent

Persoonlijke Begeleiding

Grondig onderzoek naar een juiste match

Een echt luisterend oor

 

Als je wat hulp kan gebruiken bij je zoektocht naar werk, spring je best eens binnen bij het uitzendkantoor van de piloten in Drongen, nabij Gent. Wij doen niets liever dan jou aan de job van je dromen helpen. Jouw cv wordt met zorg bekeken en wij luisteren naar wat jij echt wilt. Zo zorgt ons interimbureau in de buurt van Gent ervoor dat de beste fulltime en parttime jobs op jouw pad komen.

 

Bekijk onze vacatures

 

Uitzendkantoor voor arbeiders en bedienden in Gent met diverse fulltime en parttime jobs

Zowel arbeiders als bediendes stappen zo bij ons uitzendkantoor nabij Gent binnen. Elke sollicitant die hier binnenkomt, proberen wij aan een job te helpen. Hierbij heb je onder meer keuze uit vacatures in de bouw en in de logistiek. Wij hebben sowieso iets in de aanbieding voor jou, dus loont het zeker de moeite om het aanbod aan parttime en fulltime jobs bij ons interimbureau in de buurt van Gent te bespreken.

 

 

 

 

Jobs om bij weg te dromen

De piloten zijn er voor jou, wie je ook bent. Iedereen heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten en wij geloven er rotsvast in dat er voor iedereen een geschikte job te rapen valt. Spring eens binnen voor een goed gesprek en dan geraken we er samen wel aan uit. Wij houden er ook van om onze vleugels uit te slaan. Daarom heeft ons interimbureau naast een uitzendkantoor in Drongen, nabij Gent, ook een vestiging in Izegem, West-Vlaanderen.

 

Schakel ons in om jouw droomjob te vinden

Zoek je een uitzendkantoor in de buurt van Gent dat je door alle vacatures gidst, ongeacht of het fulltime of parttime jobs betreft? Dan zit je goed bij de piloten. Kom eens langs met je cv en wie weet wandel je wel buiten bij ons interimbureau in Izegem, nabij Gent, met een potentiële job in het vizier. Je kan ons ook bellen op het telefoonnummer 0478929311 of een e-mail sturen naar veerle@depiloten.com.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Vrei sa te ajutam in cautarea unui job pentru tine ?

"*" indicates required fields

Completeaza datele de mai jos:

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bedankt voor uw bericht.

Close Window

Wil je dat we meezoeken naar een job voor jou?

"*" indicates required fields

Vul hier je gegevens in:

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bedankt voor uw bericht.

Close Window