Hartelijk uitzendkantoor in de buurt van Gent

Persoonlijke Begeleiding

Grondig onderzoek naar een juiste match

Een echt luisterend oor

 

Als je wat hulp kan gebruiken bij je zoektocht naar werk, spring je best eens binnen bij het uitzendkantoor van de piloten in Drongen nabij Gent. Wij doen niets liever dan jou aan de job van je dromen helpen. Jouw cv wordt met zorg bekeken en wij luisteren naar wat jij echt wilt.

 

Bekijk onze vacatures

 

Uitzendkantoor voor arbeiders en bedienden in Gent

Zowel als arbeider of bediende kan je bij ons uitzendkantoor in Gent binnenstappen. Elke sollicitant die hier binnenkomt, proberen wij aan een job te helpen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een parttime job of liever een fulltime contract binnensleept. Wij hebben sowieso iets in de aanbieding voor jou.

 

 

 

Jobs om bij weg te dromen

De piloten zijn er voor jou, wie je ook bent. Iedereen heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten en wij geloven er rotsvast in dat er voor iedereen een geschikte job te rapen valt. Spring eens binnen voor een goed gesprek en dan geraken we er samen wel aan uit. Wij houden er ook van om onze vleugels uit te slaan. Daarom hebben de piloten naast hun uitzendkantoor in Drongen, nabij Gent, ook een vestiging in Izegem, West-Vlaanderen.

 

Schakel ons in om jouw droomjob te vinden

Zoek je een uitzendkantoor in de buurt van Gent dat je door alle vacatures kan gidsen? Dan zit je goed bij de piloten. Kom eens langs met je cv en wie weet wandel je wel buiten met een potentiële job in het vizier. Je kan ons ook bellen op het nummer 0478929311 of een e-mail sturen naar veerle@depiloten.com.

    Upload je cv (pdf of Word-bestand):