Vacatures voor de bouw in regio Gent

Persoonlijke Begeleiding

Grondig onderzoek naar een juiste match

Een echt luisterend oor

Ben jij een bouwvakker in hart en nieren en ben je op zoek naar vacatures voor de bouw in Gent of omgeving? Dan moet je bij de piloten zijn. Je kunt steeds bij de piloten in Izegem of Drongen terecht als je hulp nodig hebt bij het zoeken naar een job of als je meer informatie wilt over bepaalde vacatures.

Bekijk onze vacatures

 

Interessante vacatures voor de bouw in de omgeving van Gent

Woon je in of nabij Gent en hebben al die vacatures voor de bouw jouw aandacht getrokken? Ben je op zoek naar een hartelijk interimbureau dat jou begeleidt in jouw zoektocht naar een job in de bouw? De piloten bieden jou een mooi aanbod van interessante vacatures aan voor de bouw in Gent en omstreken.

 

 

Je kan op ons bouwen

Als er één interimbureau is waar je op kunt rekenen, dan is het de piloten wel. Wij staan je bij in je zoektocht naar werk en gidsen je door de verschillende vacatures voor de bouw in de wijde omgeving van Gent. Je bereidt je eventueel thuis al voor door rustig de vacatures op onze website door te nemen. Je krijgt hier een mooi overzicht van alle fulltime en parttime vacatures die we in de aanbieding hebben. Tijdens ons gesprek gaan we hier dan verder op in.

 

Kom binnen voor een babbel en loop naar buiten met een job

Kan je niet wachten om met een job in de bouwsector te starten? Bezoek dan ons interimbureau in Izegem of Drongen. Breng zeker je cv mee en kom zitten voor een goed gesprek. Maak je graag een afspraak? Dat kan op het nummer 0478929311. Voor meer informatie of vragen stuur je best een e-mail naar veerle@depiloten.com.

  Upload je cv (pdf, jpg of Word-bestand):

  Vrei sa te ajutam in cautarea unui job pentru tine ?

  "*" indicates required fields

  Completeaza datele de mai jos:

  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Bedankt voor uw bericht.

  Close Window

  Wil je dat we meezoeken naar een job voor jou?

  "*" indicates required fields

  Vul hier je gegevens in:

  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Bedankt voor uw bericht.

  Close Window