Vacatures in Drongen

Persoonlijke Begeleiding

Grondig onderzoek naar een juiste match

Een echt luisterend oor

 

Ben je op zoek naar werk en kijk je uit naar vacatures in Drongen omdat je in deze regio aan de slag wilt gaan? Stap dan binnen bij de piloten. Wij zoeken samen met jou de vacatures uit die jou het meest aanspreken en bekijken wat jouw mogelijkheden zijn.

 

Bekijk onze vacatures

 

Uiteenlopende vacatures in Drongen

Je vindt bij de piloten enkele uiteenlopende vacatures in Drongen. Recruiter, dossierbeheerder of glasplaatser, het is maar een kleine greep uit het aanbod. Wij staan bij ons uitzendkantoor steeds klaar om je extra informatie te geven of je te begeleiden in het sollicitatieproces. Je kan daarnaast ook terecht bij de piloten in Izegem waar wij onze andere vestiging hebben. Ook daar hebben we een overzicht over de vacatures in Drongen.

 

 

 

 

Parttime en fulltime jobs

Niet iedereen kan of wil fulltime aan de slag gaan. Daarom bieden wij niet enkel fulltime jobs aan, maar beschikken wij ook over een mooi aanbod parttime jobs. Sommigen hebben een enorm druk privéleven of kunnen door gezondheidsredenen gewoonweg geen 38-urenweek draaien. Dan is het mooi meegenomen dat er parttime jobs bestaan.

 

Ontdek alle vacatures

Woon je in de buurt van Drongen en wil je liefst in deze regio of elders nabij Izegem tewerkgesteld worden? Zorg ervoor dat je cv up-to-date is en kom dan langs bij de piloten om kennis te maken met alle vacatures in de buurt van Drongen. Wil je een afspraak maken, heb je een dringende vraag of wens je meer informatie? Bel dan naar 0478929311 of stuur een e-mail naar veerle@depiloten.com.

  Upload je cv (pdf, jpg of Word-bestand):

  Vrei sa te ajutam in cautarea unui job pentru tine ?

  "*" indicates required fields

  Completeaza datele de mai jos:

  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Bedankt voor uw bericht.

  Close Window

  Wil je dat we meezoeken naar een job voor jou?

  "*" indicates required fields

  Vul hier je gegevens in:

  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Bedankt voor uw bericht.

  Close Window