Getuigenissen

Hoe was je ervaring met De Piloten?

 

“Waar je bij veel interimbureaus vaak een nummer bent, heb ik dat helemaal niet zo ervaren bij De Piloten.

Ik solliciteerde voor een functie en kreeg razendsnel een reactie, waarin me verteld werd dat er een vacature openstond die nog beter bij mijn cv paste dan de job waarvoor ik solliciteerde.

Ik ging langs, werd heel vriendelijk en warm ontvangen, en was verwonderd over de snelheid en de persoonlijkheid waarmee mijn dossier werd behandeld.

Ik kan De Piloten dus alleen maar aanraden.” 

 

– Hendrik

Een klant aan het woord

 

“De Piloten werken op een heel atypische manier en dat werpt zijn vruchten af.

Er wordt veel meer op persoonlijkheid ingespeeld en iets minder op ervaring en kennis, wat voor mij ook belangrijker is wanneer ik een kandidaat moet selecteren.

Toen ik op zoek was naar een verkoopmedewerker vond ik bij het team van De Piloten een klankbord en kreeg ik heel wat waardevolle tips.

Ik voelde hoe de recruiters niet zomaar mensen proberen te plaatsen om hun targets te halen, maar dat ze grondig op zoek gaan naar de juiste match.

Ik kreeg enkele geschikte kandidaten over de vloer en kon iemand tewerkstellen via De Piloten, dus ik ben heel tevreden over onze samenwerking.” 

 

– Dominique, bedrijfsleider

Hoe was je ervaring met de piloten?

 

“Veerle zou Veerle niet zijn, om tijdens een powerteam-sessie onze mindet open te trekken, om vooruit te denken: “Ik zal je helpen om weer tijd te hebben voor de zaken die je graag doet, door iemand te vinden voor jouw marketing”.

Twee dagen erna kwam Paloma zich voorstellen. Iedereen van ons team was direct overtuigd om het te proberen. Sindsdien hebben we er nog geen moment spijt van gehad.

Bedankt Veerle, dankzij jouw pro-actief denken heb je mijn levenskwaliteit en de visibiliteit van De Nachtwacht een boost gegeven.

 

– Kim Vanacker, De Nachtwacht, experts in slaapgenot (www.denachtwacht.be)

Een piloot vertelt ...

 

“Ik werd een aantal keer gecontacteerd via mail en telefonisch door De Piloten, een naam die me toen nog volledig onbekend was.

Ik was op dat moment op zoek naar werk en ben ingegaan op hun uitnodigingen om eens kennis te maken.

Het was een heel aangenaam, ontspannen gesprek waarbij naar mijn ervaring en ambities werd gepolst.

De Piloten hebben heel hard hun best gedaan om een job te vinden die bij me past.

Ondertussen heb ik ook effectief werk gevonden dankzij hen op een plek waar ik me goed voel.

De grootste troef van De Piloten is volgens mij dat ze geen bandwerk doen, maar iedereen op een gelijke manier behandelen en even veel aandacht geven.” 

 

– Lennart

 

Zou je De Piloten aanraden?

 

“Ik zag een deeltijdse job op de website van VDAB via De Piloten.

Ik heb hen opgebeld en kwam terecht in de sofa bij De Piloten voor een eerste kennismaking.

We overliepen mijn cv en de vacature. Ik was op zoek naar een job waar ik kon doorgroeien naar een voltijdse tewerkstelling.

Het team van De Piloten heeft me nog enkele andere vacatures voorgesteld, maar hoewel de functie bij me paste, voelde ik de klik niet met het bedrijf.

Mijn huidige job vond ik niet via De Piloten, maar ik zou hen meteen aanraden bij mijn vrienden als ik hoor dat ze op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging!

 

– Mieke

Bieke vertelt

 

“Ik kwam De Piloten online tegen toen ik op zoek was naar werk, maar had nog nooit van hen gehoord.

De website beviel me, dus ik nam contact op en mocht langsgaan om mezelf voor te stellen.

We hebben een uurtje gepraat over wat ik graag wilde doen en wat niet, welke ervaringen ik al had met vorige werkgevers en wat ik belangrijk vond.

Het was echt heel persoonlijk en een voor mij totaal nieuwe aanpak!

Momenteel heb ik een contract lopen van bepaalde duur en als het niet verlengd zou worden, neem ik onmiddellijk weer contact op met De Piloten.

Ik vind het echt ongezien om zo persoonlijk behandeld te worden.

 

– Bieke