Huiselijk interimbureau in de buurt van Roeselare

Persoonlijke Begeleiding

Grondig onderzoek naar een juiste match

Een echt luisterend oor

 

Vanuit ons interimbureau in Izegem, nabij Roeselare, werken de piloten dag in dag uit aan jouw toekomst. Ben je werkzoekende en heb je nood aan wat extra begeleiding? Dan zit je goed bij ons. Je kunt bij ons terecht voor een goed gesprek over jouw talenten en carrière. Wij luisteren naar jouw wensen en bekijken samen welke weg jij op wilt gaan.

 

Bekijk onze vacatures

 

Een geschikte baan zoeken en vinden bij ons interimbureau nabij Roeselare

Werk zoeken én vinden, dat doe je bij de piloten. In ons interimbureau, niet ver van Roeselare, bieden wij je een groot aanbod van vacatures aan voor zowel fulltime als parttime jobs. Er zit dus zeker iets tussen voor jou. Kom gerust eens langs. Wij proberen aan te voelen waar jouw interesses liggen en gaan dan samen op zoek naar een job die jou op het lijf geschreven is.

 

 

 

 

Je start je zoektocht gemakkelijk online

Heb je momenteel geen tijd om bij ons interimbureau in de buurt van Roeselare of Gent langs te komen? Start dan jouw zoektocht naar werk alvast online. Op de website van de piloten vind je verschillende vacatures terug. Kies zelf een categorie, geef enkele zoekwoorden in en snuffel eens tussen het aanbod. Je vindt je droomjob misschien sneller dan je denkt, bijvoorbeeld in de logistiek of juist een hele andere sector.

 

Bezoek ons interimbureau en vind een job

Ben je pas afgestudeerd en op zoek naar een eerste job? Of denk je eraan om een carrièreswitch te maken? Kom dan langs bij het interimbureau van de piloten in Izegem, dichtbij Roeselare en breng je cv mee. Heb je vragen of wil je meer informatie? Contacteer ons dan op het telefoonnummer 0478929311 of stuur een e-mail naar veerle@depiloten.com. Wij schieten dan meteen in gang.

Fout: Contact formulier niet gevonden.