Vacatures in de logistiek in regio Gent

Persoonlijke Begeleiding

Grondig onderzoek naar een juiste match

Een echt luisterend oor

Is logistiek helemaal jouw ding en ben je daarom op zoek naar vacatures binnen de logistiek in de wijde omgeving van Gent? In dat geval helpen de piloten je graag. Wij zijn gevestigd in Drongen en Izegem en helpen van hieruit zowel arbeiders als bedienden aan een geschikte functie. Bij ons ben je verzekerd van optimale begeleiding bij de zoektocht naar een job, dus vraag gerust hulp aan onze experts.

Bekijk onze vacatures

 

 

Uiteenlopende vacatures gericht op logistiek in de wijde omgeving van Gent

Wanneer je op zoek bent naar interessante vacatures binnen de logistiek, is het raadzaam om hiervoor een interimbureau in de buurt van Gent in te schakelen. De piloten is dé specialist die je zoekt. Wij hebben kennis van verschillende jobs in de logistiek die wellicht interessant voor je zijn. Van vacatures voor chauffeurs en magazijniers tot logistiek administratieve medewerkers; je vindt ze allemaal in ons vacatureoverzicht. Je bekijkt al deze vacatures online, maar bent ook van harte welkom bij ons bureau om de opties te bespreken. Dit biedt je meteen de mogelijkheid jouw wensen en voorkeuren voor te leggen aan een van onze experts.

 

Neem contact met ons op

Kortom: als je begeleiding bij je zoektocht naar een geschikte functie wilt, zit je helemaal goed bij ons bureau in Drongen en Izegem. Neem daarom contact met ons op als je interesse heb in onze vacatures binnen de logistiek in regio Gent. Je bereikt ons via het telefoonnummer 0478929311 of e-mailadres veerle@depiloten.com.

  Upload je cv (pdf, jpg of Word-bestand):

  Vrei sa te ajutam in cautarea unui job pentru tine ?

  "*" indicates required fields

  Completeaza datele de mai jos:

  GDPR*
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Bedankt voor uw bericht.

  Close Window

  Wil je dat we meezoeken naar een job voor jou?

  "*" indicates required fields

  Vul hier je gegevens in:

  GDPR*
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Bedankt voor uw bericht.

  Close Window