Vind hier jouw fulltime job in Oost-Vlaanderen

 

Ben je op zoek naar een fulltime job in Oost-Vlaanderen waar je elke dag met plezier je bed voor uitkomt? Niet iedereen vindt het even makkelijk om op eigen houtje aan een job te geraken. Daarvoor zijn wij er. De piloten uit Drongen en Izegem zorgen voor een persoonlijke en transparante begeleiding tijdens jouw zoektocht naar werk.

Op zoek naar een fulltime job in Oost-Vlaanderen

Je staat te popelen om fulltime aan de slag te gaan. Nu alleen nog een job vinden. Als je net nog dat extra duwtje in de rug nodig hebt, schakel je best de piloten in. Ons interimbureau speelt enorm in op de persoonlijkheid van de sollicitant, wat net een positieve factor is. Je kunt een afspraak maken om langs te komen en voorafgaand kun je ook thuis de openstaande vacatures al eens doornemen.

Fulltime aan de slag

Kan je niet wachten om te starten met een fulltime job in Oost-Vlaanderen? Je vindt bij ons interimbureau zeker een functie naar jouw zin. Bekijk de openstaande vacatures al eens via de zoekfunctie. Zo krijg je al een idee van wat wij allemaal te bieden hebben. Ben je niet in staat om je job in Oost-Vlaanderen fulltime uit te voeren? Zoek dan naar een parttime job.

Schakel ons in voor jouw sollicitaties

Kun je onze hulp gebruiken tijdens jouw zoektocht naar een fulltime job in Oost-Vlaanderen? Vul dan het contactformulier in, neem contact op met het nummer 0478929311 of stuur een e-mail naar veerle@depiloten.com. Wij vliegen er dan meteen voor je in.