Parttime jobs in West-Vlaanderen

Persoonlijke Begeleiding

Grondig onderzoek naar een juiste match

Een echt luisterend oor

 

De piloten bieden je een ruim aanbod van parttime jobs in West-Vlaanderen. Ben je op zoek naar werk en kan je wat raad of een luisterend oor gebruiken? Wie je ook bent en wat je ook graag doet, ons interimbureau uit Izegem en Drongen staat klaar om je te ondersteunen.

 

Bekijk onze vacatures

 

Ontdek alle parttime jobs in West-Vlaanderen

Ben je op zoek naar een parttime job in West-Vlaanderen? Schakel dan de piloten in om je te helpen. Je kan kiezen uit een groot aantal parttime jobs in West-Vlaanderen uit verschillende sectoren. Je staat er niet alleen voor want wij helpen je zoeken naar een job die jou echt ligt en waar jij je gelukkig bij voelt. Want ook dat is belangrijk voor ons.

 

 

 

Jobs in elke sector

Het maakt niet uit of je met je handen of je hoofd werkt. Ons job aanbod is zo groot dat je hier sowieso iets tegenkomt naar je zin. Projectleider in de bouw, administratief medewerker of automecanicien; op onze website vind je verschillende vacatures voor parttime jobs in West-Vlaanderen terug. Onze consultants staan klaar om je bij te staan.

 

Vraag raad aan ons

Weet je niet hoe je moet beginnen met zoeken tussen al die parttime jobs in West-Vlaanderen? Dan brengt een gesprek met de piloten uit Izegem of Drongen je zeker raad. Kom bij ons langs, breng je cv mee en wij staan je graag bij. Voor meer informatie of vragen bel je naar 0478929311 of mail je naar veerle@depiloten.com.

    Upload je cv (pdf of Word-bestand):